4. 1. 2023

TOP 10 nejčtenějších článků na našem blogu. Neunikl vám některý z nich?

V rámci bilancování loňského roku a přípravy na ten nadcházející jsme sestavili seznam nejčtenějších článků našeho blogu. Zkrátka proto, abychom věděli, o čem nejraději čtete a na jaké texty se letos zaměřit. Výsledky jsou zajímavé, a proto jsme se rozhodli podělit se o prvních 10 míst s vámi. Neunikl vám náhodou některý z našich top textů roku 2022?

Přestože jsou nejoblíbenější články uplynulého roku tematicky různorodé, dominují jim prakticky zaměřené texty – je vidět, že je mezi vámi řada zručných cyklistů, kteří se o svého cyklomazla starají sami.

Jediné dvě výjimky lišící se námětem jsou rozhovory s naší ambasadorkou Irenou Tomášikovou a závodníkem Petrem Hamplem o jeho závodním speciálu Pells.

Loni jsme publikovali dva texty věnované cyklistickému trendu posledních let – e-bikům. Není přílišným překvapením, že se oba články dostaly do první desítky. Je znát, že elektrokola se začínají těšit stále větší oblibě, a i zarytí oldschoolový bikeři je začínají brát na milost.

 

 

Jak dopadla první tři místa?


Jednoznačně největší zájem vzbudil článek věnovaný nejznámějším výrobcům komponentů jízdních kol – japonským Shimano a americkým Sram. Ostatní texty předběhl o více jak třetinu shlédnutí. A není se čemu divit. Rozlousknout dlouholetý oříšek o tom, která ze dvou legend cyklistického světa je větší, se nám však stejně jako mnohým nepodařilo.

 

 

Na druhém místě se umístil text věnovaný evergreenu posledních let – elektrokolům. Mnohými zprvu opovrhované stroje se těší čím dál tím větší oblibě. I mezi původně zarytými odpůrci elektrické přípomoci. Ze dvou textů, které jsme jim loni věnovali, se větší oblibě těšil článek rozebírající průměrnou cenu za jízdu na e-biku.

 

 

Třetí místo nás překvapilo a zároveň velmi potěšilo. Víte, že v PELLS bereme bezpečnost vážně. To, že se mezi první 3 články umístí zdánlivě suchý text věnovaný povinné výbavě jízdního kola jsme nečekali. Jsme rádi, že i pro vás je bezpečná a ohleduplná jízda téma.

 

 

Kompletní seznam TOP 10 článků roku 2022:

 

1. Shimano nebo Sram? Vyznáte se v komponentových řadách pro horská kola?

 

2. Kolik stojí provoz elektrokola? Kolik 1 km a kolik jeden rok na něm?

 

3. Povinná výbava jízdního kola. Víte, čím vším musíte ze zákona vybavit své kolo?

 

4. Petr Hampl a jeho závodní speciál PELLS

 

5. Proč si pořídit elektrokolo?

 

6. Jak se vybavit na cyklodovolenou?

 

7. Irena Tomášiková – nová ambasadorka PELLS

 

8. Kdo maže, ten jede. Aneb příprava kola na sezonu.

 

9. Proč si pořídit momentový klíč?

 

10. Tuning kola před sezonou

 


Každým šlápnutím se dostáváme dál, překonáváme nové překážky, posouváme své hranice, objevujeme nové možnosti a poznáváme dosud skrytá místa.