1. 12. 2022

Sada na čištění kola

Potěšit na Vánoce bikera je náročné. Komponenty i doplňky na kolo vybírá laik těžko. A i když se vyznáte, neznamená to, že se trefíte do vkusu obdarovaného. Je to zkrátka oříšek. Jednu věc ale potřebují všichni cyklisté bez výjimky a navíc je všechny potěší – sadu na opečovávání milovaného kola.

Pořádně se postarat o svůj bike potřebuje zkrátka  každý. Opravdový srdcař si navíc péči o svého cyklomazla náležitě užívá. Darováním cyklokosmetiky tedy potěšíte dvakrát – uspokojíte potřebu po kvalitních mazadlech i čistidlech a navíc darujete chvilku s oblíbenou „hračkou“, se kterou se obdarovaný cyklista může alespoň na chvíli polaskat v hluchém období zimního cyklospánku. A bikera, který své kolo ještě nezazimoval, potěšíte jednou tolik – sadu v tomto období využije prakticky okamžitě.

Co naše sada na čištění kola obsahuje? Zkrátka vše, co je potřeba k pečlivé údržbě jízdního kola či elektrokola. Olej Chain Lube Bio je perfektní pro údržbu řetězu, Cleaner Bio dokonale vyčistí nejen rám (nehledě na to, že je ekologicky odbouratelný, a tedy šetrný k přírodě), odmašťovač Ultimate Cleaner perfektně „vypucuje“ komponenty. V sadě je také pořádný kartáč, se kterým se obdarovaný biker dostane do každého zákoutí a skuliny svého stroje.

O level výš

Sada na čištění kola zcela zvládne kompletní péči o jízdní kolo i e-bike. Pokud ale máte pocit, že by zmíněné „kosmetické“ přípravky nemusely vašemu náročnému bikerovi stačit, nahlédněte do naší nabídky čistících prostředků a posuňte její účinnost ještě o level výš. K balíčku můžete dokoupit například pračku na řetěz Lago, která dokonale vyčistí každý jeho článek, náhradní náplň Cleaner Bio, kdyby základní balení nestačilo nebo leštěnku Brillancy, aby se kolo lesklo jako nové.

Darujte cyklistovi nejlepší dárek ze všech, darujte mu čas s jeho kolem.

 

   


 


Každým šlápnutím se dostáváme dál, překonáváme nové překážky, posouváme své hranice, objevujeme nové možnosti a poznáváme dosud skrytá místa.