15. 3. 2021

Nová kolekce Pells pro rok 2021

Už v roce 2006 jsme představili veřejnosti první ucelenou kolekci jízdních kol a naším cílem je od samého začátku poskytovat vám maximální porci zábavy v terénu i na silnici. Ať můžete posouvat své limity a prozkoumávat neznámá místa ve vašem okolí. Jak se nám daří nabídnout vám tohle všechno? Při vývoji kol využíváme poznatky z naší závodní historie, ve které vystřelilo silniční kolo Pells závodnici Ladu Kozlíkovou na 5. místo v olympijské časovce v Aténách. Tohoto sportovního ducha najdete i v celé kolekci 2021 v podobě technologií, které jsme za roky spolupráce se závodníky vyvinuli. Naše kola jsou díky nim rychlá, obratná a zábavná, přitom poskytují dostatek pohodlí na každé cestě, po které se vydáte.

Horská kola

Naše horská kola jsou rychlá v terénu a zabaví vás na trailech, zároveň podrží při boji o důležité vteřiny při závodě v kategorii XC. Duke je superlehký karbonový MTB speciál, který precizně poslouchá vaše pokyny a je připravený vyrazit rychle vpřed na každém povrchu. Razzera jsme postavili na rámu z hliníkové slitiny tak, aby poskytoval pohodlí při přejezdu nerovností a nadchl sportovní geometrií, jejíž sladění vám vykouzlí úsměv na tváři. Své nové horské kolo si vyberte s takovými komponenty, které sednou vašim požadavkům – ať už chcete závodit, nebo se o víkendu kochat krásnou přírodou. Nabízíme také nové dámské a poprvé i juniorské modely na kolech s průměrem 27,5".

Podrobnější informace o horských kolech Pells z kolekce 2021 >>

Silniční kola

Pro koho stavíme naše silniční kola? Pro všechny. Jezdí na nich závodníci časovkáři a sportovci, kteří najedou tisíce kilometrů ročně. Zároveň si je pořizují lidé, kteří si chtějí po silnici vyjet oblíbený kopec za domem, nebo po nové cyklostezce objevovat krásy blízkého okolí. Náročné nadchne karbonový aerodynamicky tvarovaný model R8, svoji fyzičku si vylepší běžní sportovci na Aeronu z hliníkové slitiny. Karbonový model je přímo odvozený od našich závodních speciálů, hliníkový rám si z něj půjčuje své sofistikované technologie. I na levnějším stroji tak zažijete závodní vzrušení, navíc letos poprvé obuté pláště Continental Ultra Sport 3 vám zajistí dokonalý grip. Mají moderní širší profil, se kterým se můžete vydat na krátký přejezd po nezpevněném terénu.

Podrobnější informace o silničních kolech Pells z kolekce 2021 >>

Elektrokola

E-bike vás dostane na vzdálenější místa, po kterých toužíte zatím jen v představách. Navíc si užijete zážitek z dosud nepoznané dynamické jízdy. Geometrie nového Thorra od Pells je ještě pohodlnější. Kola s průměrem 29" vás převezou přes všechny překážky a vy se nad okolní situaci povznesete. Přehled a jisté ovládání vám dá svojí sametovou přípomocí zbrusu nový motor Bafang. Chytrý senzor dávkuje pomoc elektromotoru intuitivně a odolnější zmenšený displej vám poskytuje všechny informace. V téhle cenové kategorii nenajdete elektrokolo, které by nabízelo stejně velkou baterii, vysoký výkon motoru a nádherně propracovaný design s minimalistickými detaily.

Podrobnější informace o elektrokolech Pells z kolekce 2021 >>

Krosová kola

Kategorie univerzálních kol je v Česku velmi oblíbená. Cyklisté s nimi jezdí na výlety, do práce i na nákupy. Naše Crono vyráží ven v jakémkoliv počasí, mnohdy s bytelnými blatníky a ověšené brašnami – proto musí hodně vydržet. Vytrvalost je vlastnost, kterou od krosových kol očekáváte a modely Pells ji beze zbytku naplňují. Letos jsme nalakovali krosová kola moderními barvami a zachovali jsme vysoký počet převodů, u nejvyššího modelu jich je 30. Vzduchová odpružená vidlice zase slibuje precizní žehlení nerovností, které znáte od závodních modelů.

Podrobnější informace o krosových kolech Pells z kolekce 2021 >>

Dámská kola

Dámské verze kol Pells najdete u hliníkového MTB hardtailu Razzer W, rychlého a obratného horského kola se svěžími barvami. Pro sezónu 2021 jsme vyvinuli také elektrokolo Thorr pro ženy. Můžete si tak koupit stejný e-bike jako manžel nebo přítel a na vyjížďkách spolu dokonale ladit. Krosové Crono milují cyklistky, které chtějí pohodlí při svých cestách po českých cyklostezkách, proto opět nabízíme i čistě dámské verze s jemnějšími barvami, pohodlným sedlem a měkkými gripy. U všech dámských kol oceníte také nové pláště Continental, které vám dodají jistotu na silnici i v terénu.

Podrobnější informace o dámských kolech Pells z kolekce 2021 >>

Dětská kola

Co chtějí děti nejvíc? Bavit se. My jim poskytujeme příjemný a zábavný vstup do světa cyklistiky díky našim velmi lehkým dětským kolům s chytře vymyšlenými ovládacími prvky. Když vy vážíte osmdesát kilogramů a vaše kolo má třeba dvanáct – svému dvacetikilogramovému dítěti nechcete dát kolo, které jeho vlastní váhu překoná. Stejně tak je to u ovládání, na klasickou páčku mají nejmenší děti moc malé prsty, proto u nejmenšího 20" dětského kola mění rychlosti otočné kolečko na řídítkách – grip shift. Letos poprvé jsme vyrobili také juniorskou verzi oblíbeného Razzera. Kola o průměru 27,5" doplňuje pohon jednopřevodníkem a odpružená vidlice. To je vstupenka do světa velkých závodníků.

Podrobnější informace o dětských kolech Pells z kolekce 2021 >>