9. 11. 2021

Pells Stay Safe - vyměníme vám poškozenou helmu

Zastáváme názor, že bezpečnost by měla být dostupná pro každého, a proto se na naše helmy Pells vztahuje výměnný program Pells Stay Safe. Co to znamená a jak jej využít?

Pokud nám poškozenou helmu pošlete, nabídneme vám novou pouze za polovinu běžné ceny. Pells stay safe jsme zavedli, abychom podpořili bezpečnost cyklistů na silnicích i mimo ně. Pouze nepoškozená helma je stoprocentně funkční a chrání vaši hlavu. Následkem mechanického poškození se narušují vnitřní polystyrenová ochrana i vnější polykarbonátový skelet. Poškozená helma pak ztrácí schopnost absorbovat energii při nárazu či pádu a její funkčnost tak klesá na minimum. Neváhejte tedy s vyřazením rozbité helmy a využijte náš výměnný program.

Na které helmy se program vztahuje?

Pells stay safe program platí pro všechny helmy Pells – od propracovaných závodních modelů až po barevné dětské helmy.

Podmínky využití

Nutností pro využití výměny je potvrzení o nákupu, kterým je účtenka nebo faktura. Proto doporučujeme je bezpečně uchovat, a to po záruční době. Výměnný program totiž platí po dobu tří let od zakoupení helmy.

Jak program využít?

Stačí poškozenou helmu spolu s dokladem o koupi donést nebo poslat na některou z poboček Pells a máte hotovo. Poté, co helmu přijmeme a vyhodnotíme její poškození, kontaktujeme vás a společně doladíme podrobnosti výměny.

Máte dotaz k výměnnému programu Pells Stay Safe? Neváhejte nás kontaktovat a my vám všem vysvětlíme.


Každým šlápnutím se dostáváme dál, překonáváme nové překážky, posouváme své hranice, objevujeme nové možnosti a poznáváme dosud skrytá místa.