31. 1. 2022

Pells bez starostí

V jakém stavu vám bude doručeno jízdní kolo Pells? Záleží jen na vás, kterou ze dvou variant si vyberete. Kolo k vám může dorazit již připravené k okamžité jízdě, nebo rozložené, a vy tak budete mít možnost podílet se na jeho finální kompletaci.

 

Jízdní kolo Pells Bez starostí

Chcete bez jakýchkoliv starostí na kolo jen nasednout a rovnou si vyjet na projížďku? Pak zvolte možnost doručení jízdního kola Pells Bez starostí. Kolo dorazí k vám domů složené a kompletně seřízené – prostě jej vytáhnete z krabice a vyrazíte na cesty.

Službu Pells Bez starostí je možné využít pouze v ČR a je zpoplatněna částkou 499 Kč. Jakmile pro vás bude kolo připraveno, kontaktuje vás kurýr, se kterým se domluvíte na čase předání. Dopravu zajišťuje společnost Toptrans, nevztahuje se na ni možnost dopravy zdarma.

 

Jízdní kolo s doručením zdarma

V případě, že preferujete vlastní finální sestavení kola, bude vám doručeno zdarma, kompletně seřízeno a s nainstalovanou většinou komponentů. Vy si pak sami připevníte řídítka do představce, nasadíte přední kolo, sedlo, sedlové trubky a instalujete pedály. Ze závěrečného sestavení kola nemusíte mít obavu – navštivte náš blog, kde najdete článek Jak sestavit kolo Pells, který vás celým procesem provede.

 


Každým šlápnutím se dostáváme dál, překonáváme nové překážky, posouváme své hranice, objevujeme nové možnosti a poznáváme dosud skrytá místa.