Nákup na splátky

Home Credit

Využijte možnosti nákupu na splátky Home Credit. Nové kolo či cyklovýbavu můžete mít hned, bez zdlouhavého šetření. Vše vyřídíte z pohodlí domova nebo během chvilky na naší prodejně.

 

Jak na splátky v e-shopu?

1. Vložte do nákupního košíku zboží v hodnotě minimálně 1 000 Kč a jako způsob platby vyberte "Na splátky Home Credit".
2. Potvrďte objednávku. Po jejím dokončení budete vyzváni k vyplnění online žádosti o úvěr na stránkách Home Credit a.s., kde si zvolíte variantu úvěru.
3. Žádost bude okamžitě posouzena a výsledek zobrazen. Výsledek posouzení vám bude zároveň potvrzen na vaši e-mailovou adresu.
4. V případě schválení obdržíte na svoji e-mailovou adresu smlouvu s návodem jak postupovat dále.

Kompletní podmínky splátkového prodeje najdete na webu Home Credit.

 

Home Credit

 

Podmínky pro získání úvěru

Stačí, když jste osoba starší 18 let, máte stálý zdroj příjmů a občanství EU s trvalým pobytem v ČR.

 

Doklady potřebné k uzavření smlouvy

Platný občanský průkaz a případně platný druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz, cestovní pas, rodný list, zbrojní průkaz nebo průkaz pojištěnce) a výpis z bankovního účtu, kterými prokážete svou totožnost.

 

Ilustrativní výpočet dle zákona pro revolvingový úvěr:
Výše úvěru 30 000 Kč, roční úroková sazba 26,28 %, RPSN 33,2 %, celkem zaplatíte 34 740 Kč. Jednotlivé po sobě jdoucí měsíční splátky: 3 196 Kč, 3 141 Kč, 3 087 Kč, 3 032 Kč, 2 977 Kč, 2 922 Kč, 2 868 Kč, 2 813 Kč, 2 758 Kč, 2 703 Kč, 2 649 Kč, 2 594 Kč. Splátky a částka, kterou celkem zaplatíte, jsou matematicky zaokrouhleny. Uvedené hodnoty platí za předpokladu čerpání celé výše úvěru okamžitě, bezhotovostně, v plné výši, při výše uvedené úrokové sazbě a bez poplatku, při poskytnutí revolvingového úvěru na období jednoho roku a splacení ve 12 měsíčních splátkách se stejnou výší jistiny.

Nabídka nezohledňuje další čerpání úvěru ani využití doplňkových služeb. Nabídkou nevzniká nárok na poskytnutí úvěru. Každou žádost o čerpání úvěru posuzujeme individuálně, může se od prezentované lišit, a maximální výše RPSN nepřesáhne 40,5 %.

Poskytovatelem splátek je společnost Home Credit a.s. Prodejce je zprostředkovatelem úvěru jako vázaný zástupce a zastupuje na základě smlouvy o spolupráci poskytovatele úvěru.