Tipy na vánoční dárky

20. 12. 2021

Tak je to zase po roce tady, Vánoce. Období plné rodinné pohody a odpočinku, ale pro někoho to může znamenat také stres z nákupu vánočních dárků pro své blízké. Obzvlášť pro bajkery může být občas výběr dárku, který opravdu potěší, pěkně tvrdý oříšek. Proto se dnes podíváme na to, jaké dárky sklidí úspěch a kterým se raději vyhnout.

Doporučujeme

Zaměřte se na univerzálnost a vyhněte se velikostem. V kategorii oblečení můžeme doporučit například čelenky, multifunkční šátky a kšiltovky. No a co by to bylo za Vánoce bez ponožek? Na ty samozřejmě nemůžeme zapomenout. Kvalitních funkčních ponožek, které bude na kole odvádět teplo, není nikdy dost.

Mezi další dary, které určitě potěší, můžeme zařadit určitě také příslušenství ke kolu. Čističe a oleje pro údržbu kola se hodí každému bajkerovi a není nikdy dost, stejně tak nářadí pro jeho servis, které se často někam zatoulá.

Zabodovat může také s pořádnými světly na kolo, které by u žádného cyklisty neměly chybět.

Dobře promyslete

Dárky, které splní účel, ale mohlo to být i lepší. Mezi takové bychom zařadili například brašny. Její velikost volí každý cyklista individuálně podle toho, co s sebou běžně vozí na výlety nebo jaké jsou jeho potřeby využití. A velice podobně jsou na tom batohy. Jedná se o rizikovější výběr dárku, ale pokud jste si jistí výběrem, můžete s ním rozhodně uspět.

Co taková láhev? To by nemusel být špatný nápad, viďte? Špatný úplně není, ale s jistotou doporučit to taky nemůžeme. Velikost láhve a barva jsou faktory, které opět nejlépe vybere samotný cyklista. S nákupem láhví buďte opatrní.

Rizikovější výběr

Kupovat dárky v podobě oblečení jako jsou kraťasy, dresy atd. je poměrně riskantní záležitost. Nejen, že se musíte trefit do vkusu, navíc se musíte trefit i do velikosti a střihu, který se u každého výrobce liší. Pokud se vám to ale povede, uděláte těmito dárky určitě velkou radost.
A kdyby to náhodou nevyšlo, nevěšte hlavu. Dárky můžete bez problému vrátit do 14 dnů od zakoupení.

Stejně velké riziko platí třeba u helem. Je skvělé, že myslíte na bezpečnost svých blízkých, ale aby helma maximálně chránila, musí opravdu dobře sedět na hlavě, což je něco, co pravděpodobně nemůžete zajistit. Podobně náročné je to u treter nebo třeba plášťů či komponentů. Trefit se s těmito dárky do černého je velmi těžké a raději bychom doporučili univerzálnější dárky.

Poukaz je jistota

Tušíte, že si ten pravý dárek vybere nejlépe dotyčný sám? V tom případě se vám skvěle hodí naše dárkové poukazy Pells. Díky dlouhé platnosti 1 rok a širokému rozsahu hodnot si může obdarovaný vybrat věci přesně podle svých představ.

Věříme, že teď už víte, jaký dárek vybrat a že udělá pod stromečkem opravdovou radost.

Přejeme šťastné a veselé Vánoce.