13. 5. 2021

Představujeme nové helmy Pells

Produkty Pells vyvíjíme tak, abyste si s nimi užili maximální porci zábavy. Přitom vás chráníme i se všemi těmi endorfiny vyplavenými v krvi, proto najdete v nabídce kvalitní bezpečnostní prvky – mezi ty patří i cyklistické helmy. Právě jsme vyrobili dvě nové a stále na ně platí exkluzivního program Pells stay safe. Tak si pojďme všechno hezky popořadě představit.

 

Pells stay safe – zůstaňte v bezpečí s naším programem pro výměnu poškozené helmy

Při fatálním poškození helmy Pells vám pošleme novou jen za polovinu běžné ceny. Tato ochrana trvá tři roky od prodeje a poskytujeme ji proto, aby byly naše přilby opravdu bezpečné. Cyklistická helma funguje na 100 % pouze do prvního většího nárazu, při kterém dojde k jejímu poničení. Poté je důležité pro správnou ochranu hlavy helmu vyměnit. Nechceme, abyste přemýšleli nad cenou vlastní bezpečnosti a novou helmu vám proto pošleme za zvýhodněnou cenu. Pells stay safe automaticky platí pro všechny helmy, které vyrábíme. Mezi nimi jsou právě teď dvě novinky.

 

Pells Nesto – lehká helma pro kvalitní sportovní výkony

 

Určení: silniční cyklisté a rychlí MTB jezdci

Skelet helmy: vyspělá helma s 38 ventilačními otvory rozvrženými tak, aby poskytovaly dostatek prostoru pro proudění vzduchu směrem k hlavě. Žebrování je zároveň pospojované tak, aby byla helma jako celek pevná. Helma je vyrobená technologií in-mold, při které vstřikujeme lehký polystyrenový materiál přímo do pevné plastové skořepiny, aby došlo k ideálnímu spojení materiálů a vytvrdnutí. Pohodlí zajištuje výstelka, která v přední a horní části kopíruje tvar skeletu.

Upevnění na hlavě: řemínky jsou pod ušima upevněné spojkou, která vám umožní utáhnout helmu tak, že bude pevně sedět a zároveň nebude tlačit. Pod krkem je řemínek obalený příjemnou ochranou, kterou můžete díky suchému zipu odejmout a vyprat v pračce. Tato ochrana je vyrobená ze stejného materiálu, ze kterého jsou také výstelky helmy, sladili jsme je i barevně.

Kolem hlavy můžete měnit uchycení utahováním kolečka na zátylku. Tento vnitřní rám je nastavitelný i výškově, takže se umí přizpůsobit nejen různým obvodům, ale i tvarům hlavy. Pro více pohodlí je zadní část upínacího mechanismu rozšířená.

 

 

Pells Hedo – stylová helma s kvalitními bezpečnostními prvky

 

Určení: MTB cyklisté, jezdci na krosových kolech a elektrokolech

Skelet helmy: 18 větracích otvorů jsme umístili tak, aby poskytovaly dostatečné chlazení. Díky větším pevným plochám je helma velmi robustní a má jednoduchou údržbu. Rovné tvary padnou na každou hlavu – jak z praktického, tak estetického hlediska. Odnímatelný kšilt chrání proti slunci, větru a dešti. Černá barva je velmi decentní, u červené je zadní část provedená v jiné barvě, zvýrazňuje tak technologicky oddělené poloviny helmy. Dozadu jsme umístili logo Pells z reflexní barvy.

Upevnění na hlavě: Hedo má stejné upevňovací prvky, jako dražší model Nesto. Pod ušima můžete pohodlně a efektivně nastavit řemínek chytrou spojkou a obvod hlavy utahujete otočením kolečka na zátylku. Jeho polohu můžete posunovat i výškově.

 

 

Helmy jsou připravené pro nasazení v závodních podmínkách i na pomalé vyjížďky volnou krajinou. Ať se na svém kole vydáte kamkoliv, helmy Pells vás ochrání.