4. 11. 2021

Nové brašny Pells

Ať už se chystáte na cestu kolem světa nebo jen na krátkou vyjížďku po okolí, vždy se hodí mít úložný prostor, kam schováte potřebné věci. Dobře víme, že najít tu správnou brašnu může být občas těžší, než se na první pohled zdá, a proto přicházíme s novými modely brašen Pells. Dali jsme si záležet na maximální funkčnosti a univerzálnosti, aby se každodenní použití nestalo kamínkem v botě.

Brašny na rám

Dva nové modely Pells Gibbo a Pells Papilio jsme pojali v minimalistickém duchu a s důrazem na funkční prvky. Obě novinky jsou tak v decentním tmavém designu s malým reflexním logem Pells pro zvýšení bezpečnosti na cestách. Oba modely rovněž nabízejí odnímatelné pouzdro na telefon s průhlednou fólií pro snadnou navigaci na cestách.

Brašny do rámu

Novinkou v této sekci je Pells Trigo. Jedná se o kompaktní trojúhelníkovou brašnu do rámu s jednoduchým upínáním pomocí suchých zipů a objemem 0,9 litru.

Podsedlové brašny

Do naší stávající nabídky brašen pod sedlo se nyní přidává také zatím největší alternativa a tou je novinka Pells Caudo. Nabídne objem 0,9 litru a jednoduchou montáž do ližin sedla. Reflexní logo zajistí, že budete na svých cestách vždy vidět a pro zvýšení bezpečnosti na brašně najdete také pásek pro upnutí blikačky.

Brašna na nosič

Myslíte to s cestováním opravdu vážně? Model Pells Loculo nabízí dostatek prostoru pro několikadenní objevování v sedle. Tomu je také uzpůsobena celá konstrukce. Nabízí objem až 15 litrů (při maximálním rozložení), integrovanou pláštěnku ve výrazné fluo zelené barvě s reflexními prvky. Navíc lze brašnu jednoduše sundat z nosiče a po připnutí popruhu (součástí balení) ji dále využít jako cestovní brašnu.

Brašna na řídítka

Skvělým doplněním výše zmíněné brašny Pells Loculo může být brašna na řídítka Pells Rostro o objemu 4,2 litru. Nabídne průhlednou kapsu na horním víku pro umístění telefonu či mapy, reflexní prvky na čelní straně a tepelně izolované vnitřní stěny. Díky jednoduchému upínaní pomocí suchých zipů je montáž i demontáž brašny velice snadná a rychlá. V kombinaci s přiloženým ramenním popruhem ji lze velice snadno přenášet, případně využít i mimo kolo.

Pouzdra na telefon

Potřebujete uchytit telefon na řídítka a využití brašen je vám nevyhovuje? Pak pro vás máme nově v nabídce také dvojici pouzder na telefony Pells Indo a Pells Impero.

Vydejte se na cestu s kvalitní výbavou Pells. Celou nabídku brašen a příslušenství najdete na webu pells.eu.

 


Každým šlápnutím se dostáváme dál, překonáváme nové překážky, posouváme své hranice, objevujeme nové možnosti a poznáváme dosud skrytá místa.